Deutsch döntött, a szakmai és érdekvédelmi szervezetek egyetértése is fontos

Deutsch-TamasDeutsch Tamás szerint fontos, hogy az internetről szóló nemzeti konzultáció nyomán olyan szakmai javaslatok kerüljenek a kormány elé november közepén, amelyekben a piaci szereplők, a nyilvánosság műhelyei, a nonprofit, a szakmai és érdekvédelmi szervezetek döntő része egyetért. Deutsch hangsúlyozta: az elkövetkező időszak feladata, hogy a polgárok akaratnyilvánításának megvalósítását szolgáló kormányzati döntés-előkészítő előterjesztés elkészüljön — számol be az MTI.

A miniszterelnöki biztos fontosnak nevezte azt is, hogy az előterjesztés meghatározza, hogy a célok eléréséhez milyen jogi, költségvetési vagy kormányzati aktivitást érintő eszközök társíthatók. Szeptember 30-án zárult az internetről szóló nemzeti konzultáció második szakasza; az InternetKon húsz kérdéssorára válaszolva alig 32 ezer ember nyilvánított véleményt. (Az emberek döntöttek, meg kell védeni az internetet a kormány beavatkozásától. Már-már szánalmas ez az erőlködés, hogy a polgárok akaratnyilvánítására hivatkoznak, miközben a polgárok elenyésző hányada nyilváníított, ilyen vagy olyan véleményt. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kislányokat molesztált a neten, már előzetesben csücsül

csü okt 22 , 2015
A Szeghalmi Járási Ügyészség három rendbeli eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés bűntette, valamint gyermekpornográfia bűntette miatt kezdeményezte egy 28 éves büntetlen előéletű csongrádi férfi előzetes letartóztatását. A rendelkezésre álló adatok alapján az állapítható meg, hogy a gyanúsított a Facebookon 14 év alatti gyermekkorú lányokkal kereste a kapcsolatot, és ezen az […]
rémület