Dell: minden korábbinál csodásabb a XIII. generáció

datacenterA Dell bejelentette 13. generációs PowerEdge szerverkínálatát. Az új szerverek kialakításánál a cél az ár-érték arány optimalizálása volt a webes, vállalati és kiemelkedően méretezhető alkalmazások legszélesebb körére. A termékkínálat tagjai csúcstechnológiai újításokat nyújtanak a tárolás, a feldolgozás és a memória-technológia területein. Az új Dell PowerEdge szerverek között megtalálhatók a PowerEdge R730xd, az R730 és az R630 rack szerverek, az M630 blade szerver és a T630 torony kivitelű szerverek, amelyek a legújabb Intel Xeon processzor E5-2600v3 termékcsaládra épülnek. Az új PowerEdge szerverei a modern tárolási technológiák előnyeire építenek, így a felhasználók az adatok és a processzor közelítésével fokozhatják az alkalmazások teljesítményét.
A költséghatékony, 1,8 hüvelykes SATA flash meghajtókkal ugyanannyi hely esetén a Dell PowerEdge R630 másodpercenkénti I/O műveleti sebessége (IOPS) akár 2,4-szer nagyobb, mint a 2,5 hüvelykes SSD-k használatakor. A PowerEdge R730xd szerveren a Dell akár 100 TB tárhelyet is biztosít olyan munkakörnyezetek számára, mint például a Microsoft Exchange, ahol az előző generációs szerverekhez képest akár ötven százalékkal nagyobb postafiók méretet tesz lehetővé.

A Dell bemutatta közvetlen csatolású tárolási megoldásait is, amelyeket kifejezetten az új PowerEdge szerverekhez fejlesztett ki. Az előző generációs verziókhoz képest az új Dell Storage MD1400 és MD1420 megfizethető áron kínál tárolókapacitás-bővítést, dupla sávszélességet és jobb teljesítményt, továbbá adatbiztonságot az öntitkosító meghajtóknak (SED) köszönhetően, valamint zökkenőmentes adatkezelést a kiszolgáló és a tárolóeszköz között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.