Dell: költs az informatikára, mindenkinek jobb lesz

A Dell EMC kutatása arra a koránt sem meglepő eredményre jutott, hogy az informatikai átalakulás olyan gazdasági előnyöket jelenthet, amelyek kiemelik a vállalkozást a versenytársak közül, valamint ösztönzik az innovációt és a növekedést. A társaság közleménye szerint a túlélés és a gyarapodás érdekében a vállalatok új technológiákat, folyamatokat és készségeket alkalmaznak az ügyfelek igényeinek kielégítésére. A változás első és legfontosabb lépése az informatika átalakítása, hogy a társaságok gyorsabban piacra juttathassák termékeiket, versenyképesek maradjanak, és ösztönözzék az innovációt. A kutatás megállapításai:

• A válaszadók 81 százaléka egyetért azzal, hogy ha nem vesznek részt az informatikai átalakulásban, szervezetük nem lesz többé versenyképes a piacon. Tavaly még csak 71 százalék gondolta így.
• A válaszadók 88 százaléka azt állítja, hogy vállalata számára nagy nyomást jelent, hogy minél gyorsabban, minél több új terméket és szolgáltatást nyújtsanak.
• Az átalakult szervezetek 22-szer nagyobb eséllyel előzik meg versenytársaikat, amikor új termékeket és szolgáltatásokat dobnak piacra.
• Az átalakult szervezetek 2,5-szer nagyobb eséllyel hisznek abban, hogy a szervezet a következő pár évben erős versenypozícióban lesz a piacon.
• Az átalakult vállalatok 18-szor nagyobb eséllyel hoznak jobb és gyorsabb, adatokra épülő döntéseket, mint versenytársaik, és kétszer nagyobb eséllyel teljesítették túl bevételi céljaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már-már gigabites sebességre kapcsolt a Vodafone

sze máj 2 , 2018
A Vodafone Magyarország 4G+ hálózatán, egy Samsung Galaxy S9+ készülékkel megközelítette a másodpercenként egy gigabites letöltési sebességet. A Vodafone Magyarország 2017 februárjában jelentette be a 4G+ szolgáltatás bevezetését, amit a szolgáltató a főváros és Tatabánya után a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ország egyre több pontján kapcsol be, köztük számos nagyvárosban […]

Friss, ropogós