DELFIN Díj a Down szindrómás gyerekek elfogadását támogató ügynökségnek

downA Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatósággal kapcsolatos innovációs megoldásokat. Elismerést kapott Kukafesztivál, újszerű geotermikus energia-nyerés, közösségi kerékpár-rendszer és „megmentett” down-szindrómás gyerekek. A DELFIN Díjra (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhatott.

Tudatformálásért, edukálásért az “Új utca” – soproni kukafesztiválért kapott díjat a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., megvalósult innovációért – az energiahatékony és kisebb környezeti terhelést jelentő fűtéstechnikai rendszerért – pedig a Telekom egyik beszállítója, a Vasi FULL-TÁV Kft. törekvéseit értékelte kimagaslónak a zsűri. Az Innovációs kategóriában kapott elismerést a Csepel Zrt., a “Telebike” vállalati kerékpár-rendszerért, esélyegyenlőségi kategóriában pedig a Hill és Knowlton PR ügynökség a Down szindrómás gyerekek elfogadását támogató folyamatos munkájukért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Görbíthető tévét mutatott be a Samsung

vas szept 7 , 2014
ShareTweetPinShareA Samsung lerántotta a leplet a világ első és legnagyobb hajlítható képernyőjű UHD TV-jéről is. A 105 hüvelykes UHD kijelzővel és 21:9-es képaránnyal rendelkező hajlítható UHD TV könnyedén átalakul síkképernyőből ívelt képernyővé, így a felhasználó az optimális vizuális élmény érdekében saját maga döntheti el, hogy hogyan kívánja nézni a tévét. […]
monitor

És még ez is...