Délben visszaállítják a 4iG kereskedését a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója visszaállítja a 4iG tőzsdei kereskedését 2019. július 9-én 12 órától – közölte a BÉT. Mint korábban megírtuk reggel a vezérigazgató azért függesztette fel a 4iG Nyrt. részvényeinek kereskedését a Budapesti Értéktőzsdén, mert a 4iG azt közölte, hogy július 9-én olyan tájékoztatást tesz közzé, amely jelentős mértékben befolyásolhatja az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát, ezért kérelmezte értékpapírjai kereskedésének felfüggesztését.

A két társaság kedden délelőtt a BÉT honlapján tett közzé, hogy a 4iG és a Magyar Telekom Nyrt. megállapodást írt alá a T-Systems Magyarország Zrt. megvásárlásáról. A megállapodás alapján a 4iG Nyrt. a tranzakció zárásakor megvásárolja a T-Systems Magyarország részvényeit. A tranzakció zárását megelőzően a T-Systems Magyarország kis-és középvállalati értékesítési üzletága leválasztásra kerül, és az nem képezi az ügylet tárgyát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

VUK segít a vakoknak

ked júl 9 , 2019
Vakok és gyengén látók számára fejlesztett utazást segítő applikációt egy magyarok által vezetett nemzetközi konzorcium. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az általuk vezetett – magyar, osztrák, spanyol, portugál és brit partnerekből álló – konzorcium az úgynevezett VUK projekt (Visionless sUpporting frameworK – Látássérült embereket támogató […]
látássérült

És még ez is...