DDos: a Kaspersky, ahol tud segít

adslA DDoS támadások egyre nagyobb veszélyt jelentenek, ezért a Kaspersky Lab a vállalatok megsegítésére elérhetővé tette Magyarországon a Kaspersky DDoS Protectiont, – amely egy új megoldás, és speciálisan arra készült, hogy az online szolgáltatásokat megvédje a DDoS támadásoktól. A Kaspersky kiberfenyegetések terén meglévő széleskörű szakértelme, az ellenük való sikeres küzdelem során szerzett tapasztalatai, valamint testreszabható intelligens technológiái révén a megoldás képes kezelni bármilyen méretű és bonyolultságú DDoS támadást.

A Kaspersky DDoS Protection fontos része a forgalomtisztító központok Európa szerte elosztott infrastruktúrája. A Kaspersky DDoS elhárító intelligenciája még az intenzív DDoS támadások esetében is képes a potenciális fenyegetések igen korai szakaszban történő felismerésére. Azt is lehetővé teszi, hogy szükség esetén – valós időben – átállítsák a megtámadott rendszer beállításait, ami megbízható védelmet nyújt az ügyfeleknek mind a pénzügyi, mind a reputációt érintő kockázatok ellen.

A forgalom figyelésére és tisztítására szolgáló Kaspersky DDoS Protection szoftver működési módját gyorsan meg lehet változtatni, reagálva a támadók által használt technikákra, akár egy folyamatban lévő támadás közben is. Ráadásul, a Kaspersky DDoS Protection képes kiszűrni a támadásban résztvevő forgalom nagy részét a támadó által használt internetszolgáltatónál, ha az érintett ISP technológiai partneri megállapodást kötött a Kaspersky-vel. Ez azt jelenti, hogy csak igen csekély mennyiségű, rendkívül kifinomult „hulladék” forgalmat kell a Kaspersky tisztító központjaiba irányítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Canon-Magic-Intersoft paktum

pén ápr 3 , 2015
A Canon Hungária Kft., a Magic Magyarország Kft. és az Intersoft Consulting Kft. stratégiai megállapodást kötött. Az együttműködés célja a digitális adatkezelés elterjesztése, a vállalatoknak könnyű átjárhatóságot biztosítani a papír alapú és a digitális adatkezelés között. A trió által kínált megoldás nem csak abban segít, hogy elektronikus formában elérhetővé váljanak […]

Friss, ropogós