David Blunckot nevezték ki az Invitel élére

David BlunckAz Invitel Távközlési Zrt. bejelentette, hogy 2015. január 14-től David Blunck tölti be a társaság vezérigazgatói pozícióját. A 48 éves szakember 2012 szeptembere óta az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett, korábban vezető pénzügyi tisztségeket töltött be Európa és az Egyesült Államok távközlési-, pénzügyi- és légiközlekedési ágazataiban. Blunck 2008 óta dolgozik Magyarországon. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően a Brokernet Csoport pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett, korábban pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be a Colt Technology Services, a Delta Air Lines és az American Airlines cégeknél az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. A szakember az  egyetemi tanulmányait a Georgetown Egyetemen (USA) folytatta, majd az Indiana Egyetemen (USA) szerzett MBA fokozatot. Magyar-amerikai kettős állampolgár, folyékonyan beszél magyarul.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam az Invitel csapatának vezetésére egy olyan időszakban, amikor folytathatjuk társaságunk sikeres stratégiájának megvalósítását. A lakossági szegmensben továbbra is a minőségi televíziózást középpontba helyező szolgáltatáscsomagokkal, a vállalati szegmensben pedig a teljes körű infokommunikációs megoldásokra fókuszáló szolgáltatási portfólióval kívánunk jelen lenni” – fogalmazott Blunck. Hozzátette, az elmúlt két év során az Invitel megkétszerezte bevételét úgy az IPTV-, mint az ICT-szolgáltatások területén. Komoly növekedési célokat tűztünk ki magunk elé ezeken a stratégiai piacokon: az idei évben folytatjuk nagysebességű hálózatunk korszerűsítését, és célunk a vállalati ICT-szolgáltatások további bővítése annak érdekében, hogy még szélesebb körű kínálatot nyújthassunk ügyfeleinknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ECDL támogatásának fokozása növelné Magyarország versenyképességét

csü jan 15 , 2015
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) ügyvezető igazgatója, Alföldi István szerint a folyamatosan megújuló Európai Számítógép-használói Jogosítvány (European Computer Driving Licence – ECDL) megszerzésének fokozottabb támogatása nagymértékben segítené Magyarország versenyképességének növelését, a digitális írástudatlanság felszámolását. Egy Olaszországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Magyarországon is elkészített felmérés döbbenetes eredményei szerint a digitális írástudás hiányosságai […]