Dacol a GVH-val Magyar Telekom

A Magyar Telekom közölte, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntését jogorvoslattal nem támadta meg, a megállapított jogsértést azonban nem ismeri el, ügyfelei érdekeit szem előtt tartva pedig az eljárásban felajánlásokat tett az érintett fogyasztók kompenzálására.

A Magyar Telekom azt közölte, hogy a társaság a versenyhivatal döntését jogorvoslattal nem támadta meg, a megállapított jogsértést azonban nem ismeri el. Ügyfelei érdekeit szem előtt tartva az eljárásban felajánlásokat tett az érintett fogyasztók kompenzálására. A reklámkampány időszakában szerződő ügyfelei esetében a hűségidős szerződéseket 2020. március 1-jével hűségidő nélkülire módosítja, erről az ügyfeleket közvetlenül értesíti. Emellett ezen ügyfélkör mobil előfizetőinek ugyancsak márciusban három gigabyte extra adatmennyiséget biztosít díjmentesen, amely belföldön és EU roaming helyzetben egyaránt leforgalmazható. Ha az előfizető korlátlan adatmennyiséget biztosító csomaggal rendelkezik, az extra adatmennyiség az EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiséget növeli. Az extra adatmennyiség bekapcsolásának megtörténtéről az ügyfelek sms-t kapnak. Az érintett előfizetőket a távközlési társaság számlalevélben és sms-ben tájékoztatja a kompenzációról és annak további részleteiről – közölte a Magyar Telekom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Magyar Telekom ügyfeleit nem érinti a Brexit

vas febr 2 , 2020
A Brexitet követően a Magyar Telekomnál az EU díjzónában marad az Egyesült Királyság, azaz sem a mobil, sem a vezetékes forgalmazás díja nem változik az EU-ból történő kilépéssel — tudatta a távközlési társaság. A Magyar Telekom azt közölte oldalunkkal, hogy a társaságnál az Egyesült Királyság az Európai Unióból való kilépést […]
Magyar Telekom

És még ez is...