D-Link: zenét mindenhova

zenexA D-Link legújabb fejlesztése, a Music Everywhere az Androidos vagy iOS alapú okostelefonokról közvetlenül a nappali hangfalrendszerére továbbítja a mobilkészüléken elindított zenét. Mindezt pedig a lehető legegyszerűbben UPnP kapcsolaton illetve AirPlay-en keresztül az otthoni wifi hálózaton. Mindegy, hogy YouTube videót nézünk vagy Spotify-ról szól a zene, a szabványos 3,5 mm-es sztereó bemenetre csatlakoztatott kis fehér doboz kiváló minőségben fogadja és továbbítja a hangot a hangfalrendszerre.

A tenyérnyi kockába rejtett készülék közvetlenül a konnektorba dugható, a szabvány jack csatlakozó pedig alul kapott helyet, így észrevétlenül csatlakoztathatók a hangfalak. A wifi adatátvitel számottevően megbízhatóbb, nagyobb hatótávolságú és jobb minőségű, mint a ma még elterjedtebb Bluetooth technológia. Nincsenek méterben mérhető megkötések az adó és a Bluetooth hangszóró között, sőt, akár távolról is elindíthatunk egy számot az otthoni audio rendszerünkre. Ha több szobában is szeretnéd élvezni a zenét, csak nevezd el az egyes készülékeket, és válaszd ki okostelefonodról, melyik helységben szóljon a zene.

A Music Everywhere nemcsak a zenét viszi el a lakás legtávolabbi sarkába, hanem az otthoni wifi lefedettséget is növeli beépített 802.11 n/g/b wifi repeaterének köszönhetően. A WPS nyomógombbal vagy a D-Link ingynesen letölthető QRS iOS és Android mobilalkalmazásaival minden beállítás néhány másodperc alatt elvégezhető. A D-Link legújabb mydlink Home termékcsaládjába tartozó DCH-M225 Music Everywhere már Magyarországon is kapható a nagyobb számítástechnikai webáruházakban és üzletekben. Ajánlott fogyasztói ára 18 390 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Telekom: már most tesztelhető az LTE

pén dec 5 , 2014
ShareTweetPinShareJelenleg is zajlik a Magyar Telekom 4G hálózatán az újabb állomások bekapcsolása, amellyel jövő év elejére már az ország lakosságának nyolcvan, jövő év végére pedig 93 százaléka számára elérhetővé válik a szupergyors mobilinternet szolgáltatás. Mint ismeretes, a frekvenciák használatba vételét követően a Magyar Telekom azonnal tovább bővítette 4G mobilinternet hálózatát, […]
4G - 3G

És még ez is...