Csúnyán járhat, aki ész nélkül ismerkedik az interneten

sexA Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 32 éves cserhátsurányi férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. decemberében egy internetes társkereső oldalon megismerkedett a sértettel, aki több személyes fényképet küldött részére. A férfi 2015. januárjában azzal fenyegette meg a nőt, hogy amennyiben nem utal készpénzt a megadott bankszámlaszámra, úgy a fényképeket a sértett lakhelyén közzé teszi, illetve azokat nem semmisíti meg. A nő a fenyegetéstől tartva a megadott számlaszámra nagyobb összegű készpénzt utalt át, azonban a gyanúsított vérszemet kapva, ismét jelentős összeget követelt. A mohóságával persze elvetette a sulykot, a nő feljelentette. A szécsényi nyomozók a férfit a napokban előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését, továbbá vizsgálja, hogy a cserhátsurányi zsaroló további hasonló bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

Megjegyezni: intim képeket, videókat nem osztunk meg még a régi ismerőseinkkel sem, hát még az újakkal…

Kísértetiesen hasonló történt egy pesti nővel is: ő még rosszabbul járt: 2014 nyarán egy internetes oldalon ismerkedett meg azzal a zsarolóval, aki akkor még szimpatikus fiatalembernek látszott, ám egy idő után zsarolni kezdte nőt. A zsaroló azt mondta a nőnek, hogy ha nem létesít vele intim kapcsolatot, akkor egy közösségi oldalra feltölt olyan fotókat, amelyen hiányos öltözetben látható. Az észlény nő, ahelyett, hogy egyből a hatóságokhoz fordult volna, a folyamatos zsarolás hatására 2015 januárjában találkozott a férfival, majd akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített vele. A 28 éves gyanúsított vérszemet kapott, és 2015. február 25-én ismét megzsarolta a nőt. Azt ígérte, hogy ha nem találkozik vele újra, akkor a nő fotójával és privát telefonszámával szexuális tartalmú hirdetést ad fel a világhálón. A sértett a hatóság segítségét kérte és feljelentést tett a rendőrségen. Az általa elmondottak alapján kiderült, hogy a férfi álnéven mutatkozott be, ezért az eljárás ismeretlen tettes ellen indult. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság derék nyomozói rövid időn belül azonosították, majd 2015. február 26-án egy Budapest XIII., Dózsa György úti aluljáróban elfogták a gyanúsítottat. P. Károllyal szemben a további eljárást szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az S&T beteg gyerekek álmát valósította meg

ked márc 3 , 2015
Már tradícióvá vált az S&T Consulting Hungary Kft.-nél -legalábbis a társaság közleménye szerint-, hogy karácsonyi ügyfélrendezvényük keretén belül a meghívott vendégek után fejenként kétezer forinttal támogatják az általuk kiválasztott alapítványt, illetve a fogadás alatt a vendégeknek is lehetőségük nyílik egyéni adományokkal hozzájárulni a befolyt összeghez. Az elmúlt év végi rendezvényen […]
okostelefon