Csúcsra ért az EPAM Magyarország

Átadták a közép-kelet-európai szolgáltató szektor egyik legrangosabb elismerésének számító „CEE Shared Services and Outsourcing Awards” díjakat Varsóban, ahol kiemelkedően jól szerepelt az EPAM magyarországi leányvállalata.

A szolgáltatók versenyének díjait február 1-jén immár hatodik alkalommal adták át, több mint húsz kategóriában a régió legkiválóbb szolgáltató cégeinek. Idén az amerikai központú, Magyarországon egyik legnagyobb technológai cégként jelenlévő EPAM-ot 5 kategóriában is jelölték, melyekből a hazai képviselet „Az Év IT Szolgáltató Cége Közép-Kelet-Európában” díjat nyerte el. Ugyancsak óriási sikernek számít, hogy további két díjra is jelölték az EPAM eKids program kapcsán társadalmi felelősségvállalás kategóriában, valamint szintén esélyes volt a legjobb munkáltatói márkaépítés díjára is. Bozsó Attila, az EPAM Systems, Inc. alelnöke, regionális igazgatója (Lengyelorszag, Bulgaria, Magyarország) a díjátadón való sikeres szerepléssel kapcsolatban azt mondta: „Rettentően büszkék vagyunk a győzelemre. Minden ilyen díjjal újabb lendületet kapunk, hiszen egy ilyen rangos elismerés visszaigazolást is ad arra nézve, hogy jó úton haladunk.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A magyar okostelefon tulajdonosok harmada tartja magát telefonfüggőnek

csü febr 8 , 2018
Magyarországon az okostelefon tulajdonosok 29 százaléka tartja magát telefonfüggőnek, ami jelentősen elmarad a 42 százalékos régiós átlagtól – derül ki egy friss felmérésből. A felmérésből kiderült, hogy a magyaroknak csupán 62 százaléka használja hanghívásra a készülékét, szemben a 73 százalékos európai átlaggal. A válaszadók 83 százaléka fotózásra használja okostelefonját, a […]
okostelefon

Friss, ropogós