Csúcsmobil kistesója érkezett a Telenorhoz

androidAz LG G4 csúcsmobil kistestvérével, a G4c-vel bővül a Telenor kínálata. Az Android 5.0 rendszerrel megvehető készüléket a telenorosok két év hűséggel 5990 forintért vihetik haza MyTariff L előfizetéssel. A modell méretében is kisebb nagytestvérénél: ötcollos, HD-felbontású, remek színreprodukcióra képes IPS érintőképernyője van, a beépített hangszórója pedig prémium minőségű. A készülék extra szolgáltatása, hogy a kikapcsolt képernyőt elég ujjal megkopogtatni bekapcsoláshoz. A pontos idő megjelenítéséhez pedig használójának elég lehúznia az ujját az inaktív képernyő tetején. A telefonhoz Quickcircle-tokot is lehet vásárolni, amely kerek ablakán folyamatosan meg tudja jeleníteni például a bejövő üzeneteket, így ezek áttekintéséhez nem szükséges feloldani a képernyőzárat sem.

Bár az LG G4c belsejében a G4-esnél kisebb, nyolc gigabájt méretű háttértár van, ez memóriakártyával akár 32 gigabájttal is kibővíthető. Hátlapi kamerájának felbontása nyolc megapixel, a szelfik készítését pedig az ötmegapixeles, nagylátószögű kamera segíti a készülék előoldalán. A manapság divatos önportrék Magyarországon is hódítanak, ezért a készülékhez a Telenornál már teleszkópos szelfibotot is lehet vásárolni – az akár 80 centiméteresre is széthúzható rúd bármilyen androidos és iOS-es készülékkel használható Bluetoothon keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ezért sikeresek a hackerek

szo júl 25 , 2015
A számítógépes biztonságra specializálódott Kaspersky Lab szerint a hackerek a nagyvállalatok helyett mára a kis- és középvállalkozások felé fordították figyelmüket. A modern munkakultúra fejlődésével a BYOD (Hozd a saját eszközöd) trend is egyre jobban elterjedt, azaz a hálózatokra olyan eszközök is csatlakozhatnak, melyek nincsenek felszerelve egységes védelmi rendszerrel, azaz elavult […]
hacker

És még ez is...