CSR: Több mint ezer embert bocsát el a Magyar Posta

Simon Csilla, a Magyar Posta ideiglenes vezérigazgatójaA Magyar Posta elbocsátja 1200 munkavállalóját – közölte a csoportos létszámleépítésről szóló döntést a cég.

A létszámcsökkentés a szolgáltatási színvonalat nem érinti, a társaság célja továbbra is az, hogy az ország minden pontján magas minőségű szolgáltatásokat nyújtson lakossági és üzleti partnerei számára egyaránt. Hozzátették, a Magyar Posta által korábban meghirdetett új posta partneri program lehetőséget biztosíthat arra, hogy az érintett dolgozókat a szerződött partnereknél foglalkoztassák tovább, de a vállalat együttműködik a kormány foglalkoztatáspolitikáért felelős szervezeteivel is annak érdekében, hogy segítse a minél gyorsabb elhelyezkedést.

A vállalat tavaly novemberben kinevezett új vezetésének kiemelt feladata a szervezet hatékonyságának növelése, a modern és XXI. század követelményeinek megfelelő üzletmenet és szolgáltatási színvonal kialakítása. Hangsúlyozták, annak érdekében hozta az újabb kényszerű döntést a cég vezetése – mint az ország legnagyobb postai és pénzügyi szolgáltatója, valamint csomaglogisztikai vállalata -, hogy a jelenlegi szankciók sújtotta (vagy inkább a kormányzat elhibázott gazdaságpolitikája által sújtott*) gazdasági helyzetben is meg tudja őrizni működésének stabilitását.


(*A -szerk- véleménye.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Korcsok a Qualysoft Group felsővezetői csapatában

sze márc 1 , 2023
Korcsok Katalin februártól a Qualysoft Csoport Head of Sales Governance pozícióját is betölti, a magyarországi kereskedelmi igazgatói pozíciója mellett. A Qualysoft magyarországi irodájának értékesítési és üzletfejlesztési folyamatai mellett immár az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerb sales folyamati és strukturális fúzióját is Korcsok vezeti. Feladatkörébe tartozik, […]
Korcsok Katalin a Qualysoft Csoport Head of Sales Governance, valamint a társaság magyarországi kereskedelmi igazgatója

És még ez is...