Csodásak az új Intel Core vPro processzorok

intelAz új hatodik generációs Intel Core vPro processzorok az eddigi legerősebb processzorok az Inteltől az üzleti felhasználók számára: két és félszer nagyobb teljesítményt, háromszor hosszabb üzemidőt, és harmincszor nagyobb grafikai teljesítményt nyújtanak egy ötéves számítógéphez képest. (Érthetetlen miért nem a korai processzoraikkal hasonlítják össze az új processzort, akkor a különbség tényleg imponáló lenne. A -szerk- megj.) A hatodik generációs Intel Core vPro processzorok mostantól az Intel Authenticate megoldást is tartalmazzák. Ez egy hardveres támogatású hitelesítési eljárás, amely biztonságosabbá teszi a felhasználók azonosítását a számítógépnél.

“A hatodik generációs Intel Core és Intel Core vPro processzorok a nagyobb teljesítményük és a hosszabb üzemidejük révén új szintre emelik a vállalati számítástechnikát. Az új hardveres biztonsági funkciók révén az Intel új processzoraival szerelt pc-k a vállalkozások céges szintű biztonsági rendszereinek részévé válnak, így ezekkel a felhasználók biztonságosabban és hatékonyabban végezhetik munkájukat” — áradozott Tom Garrison, az Intel alenöke és a Business Client divízió igazgatója az új lapkákról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lesz védelme a hordozható eszközöknek

hét jan 25 , 2016
Az intelligens órákat, a fitness eszközöket és a fizetési karkötőket fogják várhatóan használni minden ötödik mobil fizetési tranzakcióhoz 2020-ban – ez évente 500 milliárd dolláros forgalmat jelent –, ezért elkerülhetetlen, hogy az egyre terjedő kibertámadások célpontjaivá váljanak ezek az eszközök a WISeKey és a Kaspersky Lab szerint. A két vállalat […]
okosóra

Friss, ropogós