Csodás akkus töltőt mutatott be az APC

apc-mobilpackA Schneider Electric bemutatta az APC Mobile Power Pack nagy kapacitású és magas hatásfokú külső akkumulátor termékcsaládot, amely a különböző típusú okostelefonok és tabletek – valamint bármilyen USB kábelről tölthető eszköz mobil töltésére szolgál. A kompakt tervezésű, könnyű tápegységek lehetővé teszik, hogy a felhasználók bárhol és bármikor feltölthessék készülékeiket, legyen az egy repülőút vagy egy kirándulás a hegyekben. Ezen felül a töltők segítségével egyszerre több alkalmazás is hosszabb ideig használható, beleértve az olyan energiaigényes applikációkat, amelyek helymeghatározó és GPS-szolgáltatásokon alapulnak.

Az APC külső akkumulátorok kétféle kiszerelésben érhetők el: a 108x65x15 mm méretű, 142g-os M5 (5000 mAh) készülék egy üzemidő során képes egy átlagos okostelefont kétszer teljes mértékben feltölteni. A nagyobb, 147x89x14 mm méretű 243g-os M10 (10 000 mAh) eszköz pedig egy tablet vagy négy okostelefon teljes feltöltésére elegendő energiát biztosít. Az alkalmazott lítium-polimer akkumulátor technológiának köszönhetően a mobil-kiegészítők dupla annyiszor tölthetők fel, mint a lítium-ion akkumulátorral szerelt hasonló termékek, ráadásul a töltés automatikusan azonnal leáll, amint eléri a megfelelő szintet. Mindez megnövelt élettartamot és megbízhatóbb tartalék energiaellátást biztosít.

Egyszerre két készüléket csatlakoztathatunk USB-porton keresztül a tápegységhez, a töltöttségi szintet pedig a négy LED-es kijelzőn tudjuk nyomon követni. Magát az APC akkumulátort a mellé csomagolt micro USB-kábelen keresztül ‑ az M5 esetén átlagosan négy óra, az M10 esetén nyolc óra alatt – tölthetjük fel. Mindkét tápegység hatékonyan őrzi meg a töltöttségi szintjét, így akár hetekig is benntarthatjuk laptop- vagy kézitáskánkban, hátizsákunkban anélkül, hogy jelentős mértékben csökkenne a töltöttségi szint — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Súlyos mázsák a távközlési miniszternek

sze jan 28 , 2015
Négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a román legfelsőbb bíróság jogerősen Nagy Zsoltot, a Tariceanu-kormány volt távközlési miniszterét a 2005-2006-os stratégiai privatizációk ügyében. A volt minisztert és több társát 2009-ben állította bíróság elé a román szervezett bűnözés- és terrorizmusellenes ügyészség (DIICOT) nemzetközi bűnszövetkezet támogatása és hazaárulás címén, azzal vádolva őket, hogy […]