Csillagfény ezüst: még nem tudni mikor érkeznek a TCL 10 Plus okostelefonok

A TCL Mobile, a TCL Communication okostelefon márkája hivatalosan is bejelentette, hogy kibővíti a TCL 10-es sorozatát, s hamarosan jönnek az új TCL 10 Plus készülékek.

A készülék keret nélküli, 6,47 hüvelykes FHD+ ívelt AMOLED kijelzője megnövelt kontrasztot és szebb színeket biztosít a HDR tartalmakhoz. A TCL 10 Plus egy sokoldalú, Mesterséges Intelligencia által működtetett 48 MP-es négyszögletű kamerával rendelkezik. A TCL 10 Plus akkumulátora 4500 mAh-ás, gyors feltöltés és Fordított töltés* funkcióval rendelkezik. Mindkét készülék olyan okos biztonsági tulajdonságokkal van ellátva, mint az arcfelismerés és az ujjlenyomat érzékelő. A TCL 10 Plus Moonlight Blue és Starlight Silver színben lesz elérhető. “A TCL felismerte, hogy az ügyfelei az életstílusukhoz és pénztárcájukhoz illő készülékeket keresik. A TCL 10 Plus és a TCL 10 SE bevezetésével újabb lépést teszünk annak irányába, hogy az ügyfeleinknek még több prémium termékkel szolgálhassunk megfizethető áron” – mondta el Aaron Zhang, a TCL Communication Global Sales & Marketing alelnöke és ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Túlterheléses támadással szakították meg az MTA közgyűlését

vas júl 5 , 2020
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) közgyűlése szerdán a testület titkárságának webszervereit ért terheléses támadás miatt félbeszakadt. A hétfői közgyűlés a korábban elmaradt napirendi pontokkal folytatódik, majd a közgyűlés tagjai megvitatják a jelöltekre tett javaslatokat, és amelyen új elnököt is választanak – tudatta az MTA Kommunikációs Főosztálya. Az elnöki posztért ketten […]
Magyar Tudományos Akadémia

Friss, ropogós