Csendet szeretne? Egy érdekes telefonfülke segíthet

Silent-boothA munkáltatók többségét foglalkoztatja az a kérdés, hogyan javíthatnák még tovább munkavállalóik hatékonyságát. Időmenedzsment rendszert vezetnek be, tréningekre küldik dolgozóikat, miközben gyakran a legegyszerűbb szükségletekről elfelejtkeznek, például arról, hogy az irodában nem lehet sehol nyugodtan telefonálni. Bizsók Vajk dizájner és csapata erre megoldásként fejlesztette ki a Silent-booth irodai telefonfülkét, a „csendszigetet”, ahol a telefonáló nem zavarja a közvetlen környezetét, és a környező zajok sem zavarják a telefonálót.

„Míg a zene jó hatással van ránk, és csendes helyiségben élvezhető leginkább, a zaj köztudottan negatívan befolyásolja teljesítőképességünket. A megfelelő akusztikai környezetben ezzel szemben megnő a dolgozók hatékonysága, kevésbé fáradnak el a nap végére, és nem zökkennek ki a munkából. A fülke egy ilyen munkahely alapvető eleme lesz” – mondta Bizsók. Hozzátette, az alapmodell állóhelyes, tartozékként választható hozzá fenéktámasz, lehajtható asztal, telefon- vagy laptop töltő, hálózati csatlakozó és extra világítás is, szóval egy igazi munkaállomás komfortszintjéig fokozhatjuk a belső terét. Bár a Silent-booth-t elsősorban nagyterű irodákba tervezték, felmerült már, hogy nagyobb szórakozóhelyeken vagy akár bevásárlóközpontokban is elhelyezzék azokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Cisco: ilyen lesz a jövő II.

ked jún 2 , 2015
A Cisco tizedik alkalommal tette közzé Visual Networking Index (VNI) előrejelzését, amelynek egyik fontos következtetése, hogy a vezetékes- és mobilhálózatok terjedésével egyre többen rendelkeznek hálózati és internetes hozzáféréssel. 2014-ben 2,8 milliárd internetes felhasználó volt, amely a világ 7,2 milliárdos népességének 39 százaléka. 2019-re megközelítőleg 3,9 milliárd internethasználó lesz, amely 51 […]
internet

És még ez is...