Csak semmi szakadozás: itt AOC AGON UltraWide ívelt gaming monitor

A gyártó szerint az AOC AGON AG352UCG az eddigi legátütőbb képélményt nyújtó kijelző az AOC AGON prémium kategóriás gaming monitor sorozatában.

A 2000 mm-es extra kicsi görbületi sugárral rendelkező monitor az NVIDIA G-SYNC technológia a képernyő szakadozása, akadozása és a bemeneti késleltetés (input lag) minimalizálásával szuper gördülékeny és reakcióképes játékélményt kínál. A nagyméretű 35 hüvelykes (88,9 cm) képernyő UltraWide QHD 3440×1440 pixeles felbontású. Az AOC AGON AG352UCG a 35 hüvelykes (88,9 cm) VA panel teljesítményét 3440×1440 pixeles UltraWide QHD felbontással turbózta fel. A 21:9 képarány szélesebb látóteret biztosít, mely számos játékban nem csak előny, de teljesebb képélményt is nyújt. A monitor 100 Hz-es képfrissítési arányán túl az AOC AGON AG352UCG kijelzőbe beépített NVIDIA G-SYNC modul szinkronizálja a kijelző képfrissítési arányát a kompatibilis NVIDIA grafikus kártya GPU-jával. Ezáltal kiküszöböli a képernyő szakadozását, miközben minimalizálja az akadozást és az input lag-et.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

400 milliárd dollár kárt okoznak évente a kibertámadások

hét jan 23 , 2017
Évente mintegy négyszázmilliárd dollár kárt okoznak a világnak a kibertámadások, meghaladva ezzel a drogok által okozott ártalmakat — mondta Keleti Arthur. A kiberbiztonsági szakértő szerint a világban naponta 140 sikeres támadást hajtanak végre a legkülönbözőbb rendszerek ellen, így a NATO ellen indított havi ötszáz informatikai támadás viszonylag alacsony. Ismertette: “lopakodó” típusú […]
Keleti Arthur