Combit Zrt.: kis cég, nagy üzlet

SIMonA magyar Combit Zrt. szoftvercég nyerte meg a belga hírközlési hatóság (BIPT) frekvencia spektrum monitorozásra kiírt mintegy egymillió eurós közbeszerzését, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) már bizonyított szoftver nemzetközi piacra lépését az AbilityMatrix tanácsadócég értékesítési stratégiája biztosította – közölte a két együttműködő társaság.

A Spektrum Interferencia Monitoring, a rövidítésekből adódóan SIMon névre keresztelt szoftver átfogó és felhasználóbarát monitoring platformot biztosít a műsorszóró és egyéb távközlési állomásokhoz. Kiemelték, az NMHH felkérésére fejlesztett, a visszajelzések alapján tökéletesített Combit szoftvertermék a hatóság mérőberendezéseit képes felügyelni, működtetni, a beérkező jeleket tárolni. A fejlesztők a vizualizációra nagy figyelmet fordítottak, ennek köszönhetően sokkal rövidebb betanulási idővel, kevesebb műszaki előképzettséget igényel a rendszer szakszerű működtetése – írják a közleményben. A közlemény szerint a belga megrendelést a csapat reményei alapján hamarosan újabbak követhetnek, az elmúlt hónapokban mintegy harminc ország felügyeleti szervének releváns vezetői ismerhették meg a terméket. A Combit és az AbilityMatrix elképzelései szerint 2021 folyamán az Európai Unió felügyeleti szervei után a dél-amerikai piacon indítható el a SIMon bemutatása.

A Combit Számítástechnikai Zrt. 1985-ben alapított vállalkozás, 2019-ben 39 munkavállalót foglalkoztat, és tagja a Grepton csoportnak. Tavaly a társaság 694 milliós forgalom mellett 86 millió üzemi eredményt ért el. A társaság elsősorban egyedi szoftvereket fejleszt, ügyfelei hazai bankok, biztosítók, egyes állami hivatalok és nagyvállalatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Török barátainknál fegyelmezik a közösségi portálokat

csü nov 5 , 2020
Törökországban egyenként tízmillió líra (~366 millió forint) pénzbírsággal sújtottak több közösségi portált, köztük a Facebookot, az Instagramot, a Twittert, a YouTube-ot és a TikTokot, amiért a törvény ellenére nem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót. A török közlekedésügyi és infrastrukturális miniszter-helyettes a Ömer Fatih Sayan a Twitteren ismertette, hogy amennyiben az előírások […]
Recep Tayyip Erdogan, Törökország köztársasági elnöke

Friss, ropogós