Codecool: kedvezményes előfizetést kínál a Magyar Telekom

Két hónapig ingyen, majd további tíz hónapig harminc százalékos kedvezménnyel használhatják a Codecool tanulói a Magyar Telekom havidíjas 15 GB-os mobilinternet előfizetését és a Mobil XS díjcsomagot.

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Codecool Programozóiskola. Ennek értelmében mostantól két éven át minden, a Codecoolnál aktív, vagy újonnan beiratkozó tanuló jelentős kedvezményre jogosult a Magyar Telekom 15 GB-os mobilinternet-előfizetésének (Mobil XS díjcsomaggal együtt kínált) havidíjából. A konstrukció nem csak az új 15 GB-os, hanem szeptember végéig a korábban megkötött 10 GB-os mobilinternet-csomagra is vonatkozik. A lakossági előfizetés havidíját az első két hónapig teljes mértékben, valamint további tíz hónap erejéig harminc százalékos mértékben engedi el a távközlési társaság a Codecool képzéseiben résztvevő ügyfelei részére. A kedvezményre való jogosultságot a képzésben való részvételt igazoló dokumentummal lehet érvényesíteni, melyet a Codecool állít ki. A kedvezményes előfizetés a Telekom üzleteiben érvényesíthető. Az akció keretében tanulónként csak egy előfizetés köthető. A Codecool várakozásai szerint a képzésben résztvevők jelentős része élni fog a kedvezményes előfizetés lehetőségével, hiszen a megbízható internet-hozzáférés elengedhetetlen a képzések teljesítéséhez. A rugalmasságot pedig még tovább növeli, ha ez mobilos hozzáférés keretében biztosított.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nonprofit: a Magyar Telekom egyre szerethetőbb

szo szept 12 , 2020
A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát. A Magyar Telekom egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes, internet […]
Kutas István Magyar Telekom

Friss, ropogós