Clinton: az USA hibázott Merkel lehallgatásával

HilaryClintonHillary Clinton volt amerikai külügyminiszter szerint az informatikai hírszerzésre szakosodott amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) átlépett határokat, amelyeket tiszteletben kellett volna tartania, így például hiba volt Angela Merkel német kancellár mobiltelefonjának lehallgatása.

A külügyminiszter szerint az NSA volt informatikusa, Edward Snowden az ügynökség szigorúan titkos anyagainak kiszivárogtatásával veszélybe sodorta hazája és számos partnere, köztük Németország biztonságát, ami teljesen felesleges volt, mert már megindult a vita az Egyesült Államokban azokról a kérdésekről, amelyek Snowdent foglalkoztatták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

BalaBit: nyolcmillió dollár tőkebevonás

csü jún 19 , 2014
Az észak-amerikai és európai érdekeltségeinek tovább erősítése érdekében nyolcmillió dollár (megközelítőleg 1,8 milliárd forint) értékű tőkét von be a BalaBit. A tranzakció révén a londoni székhelyű C5 Capital kockázati tőketársaság szerzett 25 százaléknál kisebb részesedést — mondta Györkő Zoltán ügyvezető igazgató. Mint elmondta, a jelenlegi tőkebevonás, és egy egy-két év […]

Friss, ropogós