Cisco: itt a DNA architektúra

ciscoA Cisco bejelentette Digital Network Architecture (DNA) architektúráját, amely egy nyílt, bővíthető és szoftvervezérelt rendszer. A Cisco ONE szoftvercsalád részeként elérhető Cisco DNA megoldást úgy tervezték, hogy támogassa a virtualizáció, az automatizáció, az adatelemzés és a felhő támasztotta igényeket.

A Cisco DNA megoldás öt alapelve
Virtualizáció – a virtualizáció megadja a vállalatoknak a kívánt szabadságot, hogy bárhol, bármilyen szolgáltatást használhassak, függetlenül a platformtól, legyen az fizikai vagy virtuális, helyi, vagy felhő.
Automatizáció – az automatizációra tervezett megoldás megkönnyíti a hálózatok és szolgáltatások telepítését, menedzselését, és karbantartását.
Elemzés – átfogó elemzések, amelyek betekintést nyújtanak a hálózatok működésébe, az informatikai infrastruktúrába és az üzleti folyamatokba.
Szolgáltatásmenedzsment – felhő alapú szolgáltatásmenedzsment, amely egyesíti a szabályozásokat és a beállításokat a hálózaton, rugalmas felhő-, valamint biztonságos helyi megoldásokat biztosítva.
Nyitottság, bővíthetőség és programozhatóság – nyitott alkalmazásprogramozási felület (API), és fejlesztői platform, amely a Cisco és a külső gyártóktól származó technológiák integrálásával nyújt támogatást a hálózati alapú alkalmazások számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nakul Sehgal lett a pénzügyi vezérigazgató-helyettes a Telenor Magyarországnál

csü márc 17 , 2016
Nakul Sehgalt a Telenor Magyarország pénzügyi vezérigazgató-helyettesnek nevezték ki. A szakember végzettsége könyvvizsgáló. Pályafutása elején az Ernst&Young és a Pricewaterhouse Coopers tanácsadó cégek helyi irodáiban szerzett tapasztalatot Indiában, és nemzetközi projekteken dolgozott Kanadában. 2010-ben csatlakozott a Telenor indiai leányvállalatához, ahol több területért, így a pénzügyi jelentéskészítésért, a számvitelért, a kockázatkezelésért […]

Friss, ropogós