Cisco: ilyen lesz a jövő VI.

video-conferenceA Cisco előrejelzése szerint az egyre növekvő számú, hitelesítést igényelő eszközök (táblagépek, okostelefonok és m2m kapcsolatok) miatt nem csak a sávszélesség növelése lesz követelmény az internetszolgáltatókkal szemben az elkövetkezendő öt év során. A fejlett videoszolgáltatások, mint a HD/ultra HD videó és az m2m alkalmazások elterjedése újfajta kihívások elé állíthatják a szolgáltatókat a sávszélesség és a skálázhatóság tekintetében.

A lakossági-, üzleti- és mobilfelhasználók továbbra is igényelni fogják a fejlett videoszolgáltatásokat az összes hálózat- és eszköztípuson. Az üzleti videoalkalmazások, mint például a HD- és a web alapú videokonferenciák, valamint a Video on Demand (VoD) folyamatos terjedése további hálózatvirtualizációt igényel. 2019-re a havi ip-alapú adatforgalom több mint kétharmada (67 százalék) érkezik majd a mobilhálózatok és wifi kapcsolatok irányából. A szolgáltatóknak fontos lesz a differenciált és új bevételi forrásokat teremtő mobilstratégiák bevezetése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Drága mobilt hirdetett, de csak az előlegekre hajtott

vas jún 7 , 2015
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott – szabadlábon hagyása mellett – K. László 30 éves turai lakos ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanú szerint a férfi 2014 májusában egy internetes weboldalon eladásra kínált áron alul egy nagy értékű mobiltelefont, és kérte az érdeklődőket, hogy előleg […]

És még ez is...