Cisco: ilyen lesz a jövő V.

marioA Cisco előrejelzése szerint jelentős növekedés várható az online játék-letöltések területén, ennek alapját a játékkonzolok megnövekedett tárolókapacitása mellett a felhők irányába tartó növekvő feltöltési forgalom, és az üvegszálas kapcsolatok terjedése teremti meg.

Azért az online zene lesz a leggyorsabban növekvő otthoni internetes szolgáltatás. 2014 és 2019 között 7,7 százalékos éves növekedést produkálva 1,2 milliárd felhasználóról 1,7 milliárdra bővül. A mobil helyfüggő szolgáltatások lesznek a leggyorsabban növekvő fogyasztói mobilszolgáltatások, üzleti területen pedig az asztali és személyes videokonferenciák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megvan miért dobjuk a szolgáltatónkat

vas jún 7 , 2015
Az otthoni és a mobilinternet-szolgáltatással szembeni fő elvárások megítélése egyöntetű a válaszadók körében: a leglényegesebb a szolgáltatás megbízható működése és a jó ár-érték aránya. Mindkét szempont 4,5 fölötti értékelést ért el egy ötfokú skálán. Településtípustól függetlenül a felnőtt netezők valamivel több mint harmada váltott már otthoni internetszolgáltatót, ennek fő okai […]
internet

Friss, ropogós