Cisco AMP: annyi a kártevőknek

ciscoA Cisco Advanced Malware Protection (AMP) portfóliójának egyik újdonsága az AMP Threat Grid nevű sandboxing rendszer. Az új megoldás a legmodernebb digitális fenyegetésekkel és rosszindulatú kódokkal kapcsolatos információk mellett dinamikus elemzést tesz lehetővé a helyi gépeken és a felhőben egyaránt. Ezek a funkciók a teljes hálózatot lefedik, beleértve a végpontokat, a mobileszközöket, a virtuális rendszereket és a Cisco web-, és email-biztonsági alkalmazásait.

Az AMP Threat Grid dinamikusan elemzi a kártevőket és folyamatos információt biztosít a fenyegetésekről. Ezek a biztonsági megoldások önálló cloud szolgáltatásként és a Cisco új UCS-alapú helyi eszközein keresztül egyaránt elérhetőek. Az AMP Threat Grid analitikai képességének köszönhetően a biztonsági szakemberek azonnali riasztást kapnak a kártevők megjelenése esetén, így hamar azonosíthatják a biztonsági rést és helyreállíthatják az okozott károkat. Ilyen egyszerű ez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Becstelen brigantik: a pénzt felvették, de az árut nem küldték

vas ápr 26 , 2015
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást M. Iván 44 éves és M. Attila 25 éves budapesti lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2012. november 16-án M. Attilának, majd 2012. november huszadikán egy másik károsult M. Ivánnak több tízezer forintot […]