CIB mobilalkalmazás: személyi kölcsön akár hét perc alatt

Számos új funkcióval bővült a CIB Bank mobilalkalmazása. A bank ügyfelei az applikáción keresztül, bankfiókba látogatás nélkül tudnak személyi kölcsönt igényelni akár hét perc alatt, és a napi kis összegek megtakarítását lehetővé tevő, Dayposit nevű szolgáltatás is elérhetővé vált az appban.

A CIB Bank hamarosan elindítja új internetbankját, a CIB Online-t is, amely ugyanazt a felépítést és funkciókat követi majd, melyeket az appban már megszerettek az ügyfelek. Az átállás ugyanakkor fokozatos lesz, hiszen az új online felület párhuzamosan fut majd a már megszokott CIB Internet Bankkal: amíg annak összes funkciója nem válik elérhetővé az új internetbankban, addig azt is használhatják az ügyfelek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van védelem a WannaCry ellen

sze jún 14 , 2017
ShareTweetPinShareA Kaspersky zsarolóvírus ellenszere hatékonyan leszámol az egyik legnagyobb zsarolóvírus fertőzésével. Az MRG Effitas biztonságkutató cég vizsgálatai szerint a Kaspersky ingyenes Üzleti Megoldása 100 százalékos védelmet nyújt és ezért elnyerte a független szakértők zsarolóvédelemi magas minősítésű tanúsítványát. A fertőzés szimulációk során 13 új crypto-zsarolóvírus minta és képernyőblokkoló ellen kellett védelmet […]
vírus

És még ez is...