CIB-bank: innentől semmi cicó


Felgyorsítja a digitalizációt a CIB Bank, megújítja például internetbankját és bevezeti a papírmentes ügyfélkiszolgálást – mondta Ákos Tamás, a bank vezérigazgató-helyettese. Kifejtette, folyamatosan és gyorsan változnak az ügyfelek igényei, amire az internet és az okos mobileszközök világában szintén gyorsan kell reagálniuk a bankoknak. Simák Pál, a bank elnök-vezérigazgatója kiemelte: a digitális és hagyományos kiszolgálás ötvözetén, az online értékesítésen és az innováció felgyorsításán alapul a pénzintézet digitalizációs stratégiája, amely növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket.

A bank idén márciusban bevezette a legújabb mobilbanki alkalmazását, amelyet mára 26 ezer ügyfél töltött le, s amely hamarosan újabb funkciókkal, köztük mobiltelefonra küldött automatizált és személyes üzenetekkel segíti majd a pénzügyek kezelését. A digitalizáció előretörését mutatja az is, hogy az elmúlt egy évben több mint hatszorosára nőtt az online csatornákon érkező termékigénylések száma az előző évhez képest, miközben a folyósított lakossági hitelek 34 százalékát is ilyen módon kezdeményezték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megvásárolható az AIDA64 új változata

sze jún 29 , 2016
A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftver pc-s változatait. Az 5.75-ös köztes verzió támogatja a legújabb hardvereket, többek között a nemrég bejelentett NVIDIA Pascal és AMD Polaris grafikus processzorokat. A fejlesztők ezen felül optimalizálták a programban elérhető benchmarkokat az Intel új processzoraira. A windowsos operációs rendszeren futó AIDA64 programcsalád három […]

Friss, ropogós