Check Point megoldja a mobileszközök védelmét

Dorit-Dor-Check-PointA Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette a Check Point Mobile Threat Prevention nevű, új mobil biztonsági megoldást, ami lehetővé teszi a nagyvállalatok számára a napjainkban a mobil környezetekben jelentkező fenyegetések elleni védelmet. Az új termék a legátfogóbb, mobil fenyegetések kivédésére fejlesztett platform, amely iOS és Android felületeken egyaránt elérhető; valós időben biztosít a fenyegetésekkel kapcsolatos információkat és láthatóságot a meglévő biztonsági és mobil infrastruktúrák számára.

„A mobil eszközök egyre gyorsabb ütemben jelennek meg a nagyvállalatok életében, miközben a szervezetek nagy része nem védi sem őket, sem használóikat” — mondta Dorit Dor a Check Point termékekért felelős elnökhelyettese. „Úgy biztosítani a védelmet és megakadályozni az adatszivárgást, hogy a BYOD felhasználók azt könnyen elfogadják, alapvető fontosságú a siker szempontjából. A Check Point Mobile Threat Prevention megoldással nem csupán a legátfogóbb, a mobil eszközök elleni fenyegetésekkel szemben védelmet nyújtó terméket kínálunk a nagyvállalatok számára, hanem valós idejű ismereteket is, melyek alapján jobban megismerhetik teljes biztonsági helyzetüket.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

(M)íves hang az LG-től

vas aug 16 , 2015
Az LG Electronics (LG) ívelt televízióinak kiegészítője az LG Music Flow HS8 vezeték nélküli, ívelt sound bar készüléke. Az Európában a jövő hét elejétől elérhető, 360 wattos, 4.1 csatornás hangzásra képes készülék nem egyszerűen javít a házimozizás élményén, teljesen új szintre emeli az otthoni hangrendszerek teljesítményét — legalábbis a gyártó […]
hang