CES: frissített Game platform kerül a Samsung új Smart TV-ire

marioA frissített Game szolgáltatást a Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) mutatja be a Samsung, ahol a letölthető és streamelhető játékokat már a 2016-os Samsung Smart TV-ken próbálhatják ki az érdeklődők. A legújabb kiegészítéseknek köszönhetően olyan játékok érhetők el közvetlenül a Samsung Smart TV-ken, mint az Assassin’s Creed III, a Batman: Arkham Origins és a PlayStation Now The LEGO Movie videójátéka. A frissítést követően a játékok széles skálájából válogathatnak a felhasználók az akció-, sport és autóversenytől kezdve, a szerep- és FPS (first person shooter) játékokon át, egészen a társasjátékokig.

A PlayStation Now szolgáltatást szintén tovább fejlesztik 2016-ban. Ez a funkció jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában érhető csak el, és közel háromszáz játékot kínál a feliratkozói számára, beleértve a fent említetteket is. Emellett az olyan népszerű PlayStation 3 játékok, mint a Mortal Kombat, a The Last of Us: Left Behind, a God of War III, a BioShock 2 és a Borderlands 2 szintén elérhetők lesznek. Az egyik vezető gaming stream szolgáltatás, a GameFly jelenleg 21 országban érhető el, Brazíliától Mexikóig, az Egyesült Államoktól, Kanadáig és Európa egyes országaiban. A GameFly konzolos játékai közül több mint 100 szintén bekerül a 2016-os Samsung Smart TV-k kínálatába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Játékos rágcsáló: a Logitech új egeret mutatott be

sze jan 6 , 2016
A Logitech bemutatta a G502 Proteus Spectrum névre hallgató játékos egerét. Személyre szabható RGB megvilágítás, valamint továbbra is a világ legjobb DPI szenzora, valamint modern dizájn és variálható súlyelosztás. A Logitech G502 Proteus Spectrum a vállalat legfejlettebb és legpontosabb optikai érzékelőjét, a PMW3366-ot használja. Ezt egészíti ki az exkluzív Logitech […]

Friss, ropogós