Cebit: 340 millió közpénzzel támogatjuk a húzóágazatot

Magyarország részvétele a CeBIT idei kiállításán stratégiai cél, a digitális szakkiállítást június 11-15. között rendezik Hannoverben – jelentették be a magyar részvételért felelős szervezetek.

Pana Petra, külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár elmondta: Magyarország idén második alkalommal jelenik meg önálló nemzeti standdal az 1970 óta megrendezett kiállításon, ami a szakma egyik legfontosabb iparágspecifikus eseménye. A megjelenéssel a magyar digitális innovatív exportképes termékeket és szolgáltatásokat pozícionálják elsősorban a német és az európai piacokon. A kiállításon megjelenés kifejezi azt is, hogy Magyarország elkötelezett a digitális innováció iránt, a német partnerek magas hozzáadott értéket szolgáltató cégeket találhatnak a magyar digitális ipar szereplői között – húzta alá. Idén 340 millió forint költségvetési forrást használtak fel a magyar megjelenés finanszírozására — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A MÁK informatikai rendszerét 30 milliárd forintból fejlesztik

sze jún 6 , 2018
Három nagy projekt keretében harmincmilliárd forint forrásból fejleszti informatikai rendszerét a Magyar Államkincstár (MÁK) a következő három évben – mondta Mészáros József, a szervezet  elnöke. Kiemelte: a fejlesztés a társadalombiztosítások területét, a kincstár számlavezetését, illetve a költségvetés és az államháztartás pénzügyi informatikai rendszerét érinti. A projektek eredményeként a MÁK-nál az […]
Forint

Friss, ropogós