Ce On-Demand: Soós az új vezér

Soos-Tamas-Ce-On-DemandSoós Tamást a CE On-Demand vezérigazgatójának nevezték ki. Soós 15 éves múlttal rendelkezik az it-szakmában, és a társaság közleménye szerint különösen sok tapasztalata van a kis- és közepes vállalkozások nagyvállalati ügyfeleknek nyújtott it-szolgáltatásában. Soós korábban az Eiger tanácsadó cég vezetője volt, 2004-ig pedig a Fornax rendszerintegrátor vállalat projektigazgatói pozícióját töltötte be. Egyetemi végzettséggel és MBA címmel rendelkezik, öt nyelven beszél. A vezérigazgatói székben William Szentágotaytváltja fel, aki tagja marad a CE On-Demand vezetőségének. A vezetőváltás okát firtató kérdésünkre a társaság marketingkommunikációs és pr managere, Szabó Judit azt válaszolta, hogy Soóst találták a legalkalmasabbnak a cég következő növekedési fázisában várható operatív feladatok levezénylésére.

Arra a felvetésünkre, hogy a váltás összefüggésben lehet a közelmúltban, a Doclertől kapott nagy összegű kölcsönnel, Soós azt felelte, hogy közvetlen összegfüggés nincs, ám a két esemény együttesen lehetővé teszi, hogy következő fázisába lépjen a cég, és jelentősebb növekedésnek induljon. Hozzátette, hogy az új fejlődési fázisban a középtávú és hosszútávú jövőre szeretnének koncentrálni. “Terveink szerint több területen is megújul a CE On-Demand. Ez egyrészt még intenzívebb növekedést fog jelenteni regionálisan, főleg a felhő technológiára leginkább nyitott Közel-Kelet, Észak-Afrika és később az ázsiai területek felé. Másrészt a cég belső érettségét szeretném javítani, és a profi napi működést kiépíteni minden területen” — mondta el terveiről a [-] mínuszos.hu-nak az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vírusgócok lehetnek az okostévék

ked szept 25 , 2012
  Új kártevőhullám megindulását idézhetik elő az okostelevíziók ‒ hívja fel a figyelmet a G Data vírusirtócég. Ha a támadóknak sikerülne megfertőzni az okostelevíziókat egy kártékony kóddal, lehetővé válna, hogy kifürkésszék akár hálószobatitkainkat is a készülékek kameráját igénybe véve, de akár egy bothálózatba kapcsolva a tévékről is indítható támadás vállalatok, […]

Friss, ropogós