Cat S52: a strapabíró girhes

A Cat Phones bejelentette eddigi legvékonyabb strapatelefonját, a Cat S52-t. Az új készülék elődjeihez hasonlóan elnyűhetetlen, megfelel a katonai szabványnak, azonban vékony készülékházának köszönhetően a mindennapok során is praktikusan használható — legalábbis a gyártó szerint.

Az S52 9,69 milliméter vastag, tömege 210 gramm. Tartós alumínium kerete és vékony, de nagy terhelhetőséggel bíró, gumival bevont hátlapja ellenáll a mindennapok kihívásainak, miközben vékony, klasszikus megjelenítést közvetít. Az előlapot teljes terjedelmében Corning Gorilla Glass 6 védi, és a kerethez képest enyhén süllyesztve helyezkedik el, ami további védelmet biztosít a kijelzőnek. A készülék oldalain fém gombok és vízálló csatlakozók találhatók. “Minden harmadik európai felhasználó ejtette már le úgy telefonját, hogy abban jelentős károk keletkeztek az elmúlt három év során, ez összesítve rengeteg törött telefont jelent. A kellemetlenségek mellett a javítás vagy a csere meglehetősen nagy költséget is jelent használója számára. A Cat S52 képében olyan okostelefont alkottunk meg, ami bírja a mindennapi és az extrémebb kalandokat is. A Cat strapatelefonok minden jellemzőjét magán hordozza, ugyanakkor dizájnban már a hagyományos okostelefonok kialakításához áll közelebb. Vékony és tartós, amit nem kell félteni” — mondta Peter Cunningham, a CAT telefonokat gyártó Bullitt Group termékekért felelős igazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A kisvállalkozásokat óvja a ZyWALL ATP100

szo nov 2 , 2019
A tajvani Zyxel bemutatta a legújabb ZyWALL ATP100 tűzfalát, amelyet a kisvállalkozások számára fejlesztett ki. A beépített, felhő-alapú biztonsági szolgáltatásnak köszönhetően a ZyWALL ATP100 egy állandóan bővülő adatbázisból szerez információkat a kiberbiztonsággal kapcsolatban, így a támadásokról globálisan rendelkezésre álló adatokat a helyi vállalkozás védelmére képes hasznosítani. A támadási információk egyre […]
tűzfal