Canon XC10: csak ámulnak a tévétársaságok

csodaA világ 56 országának tévé-, és rádióadóit tömörítő Európai Műsorsugárzók Uniójának (EBU) független tesztjein remek eredményt ért el a kompakt méretű, de professzionális felhasználásra szánt, 4K felbontású Canon XC10-es digitális videokamera. A készülék megfelelt az EBU által kidolgozott, nagyfelbontású videoanyag megosztását célzó szabványok által előírt követelményeknek. A nemrég bejelentett XC10 modell érdekessége a nagy, egy hüvelyk átlójú CMOS szenzor és a DIGIC DV5 képfeldolgozó processzor. A kamera különösen jól teljesít kevés fény mellett, kompakt méreteinek és távvezérelhetőségének köszönhetően ideálisan használható elsődleges vagy másodlagos kamerának is nagyfelbontású közvetítésekhez — áll a gyártó közleményében.

Az Európai Műsorsugárzók Uniója 1950-ben azért jött létre, hogy problémamentessé tegye a világ tévétársaságai között a híradóbejátszások megosztását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Agyhullámokkal vezérelné a telefonos alkalmazásokat

csü szept 17 , 2015
A mobiltechnológia jövőbeni irányait kutatja a Xerox egy másik informatikai céggel közös tudományos együttműködés keretében, amely arra irányul, hogy agyhullámokkal közvetlenül irányítható applikációkat fejlesszenek ki. A kutatások hosszú távú célja, hogy az emberek mindenféle manuális tevékenység közbeiktatása nélkül tudjanak telefonálni, üzeneteket váltani. Ennek megvalósításához arra van szükség, hogy a készülékek […]
agy

Friss, ropogós