Canon: jönnek az ötszínes imagePROGRAF nyomtatók

canonA Canon két új imagePROGRAF nyomtatót mutatott be, amelyek a hatékony, könnyen használható CAD– és reklámgrafikai megoldásokat igénylő nyomdaipari vállalatok és házinyomdák számára készültek. A 24 hüvelykes / 610 mm-es Canon imagePROGRAF iPF670 és a 36 hüvelykes / 914 mm-es Canon imagePROGRAF iPF770 is nagyobb sebességű nyomtatást, fejlettebb tintakezelést, valamint gyorsabb és megbízhatóbb képfeldolgozást kínál elődeinél. A leggyorsabb nyomtatási módban mindkét modellel már csak 28 másodpercig tart egy A/1-esnyi területű kép elkészítése, a HP-GL/2 és HP-RTL támogatás pedig a CAD-fájlok kezelését teszi rugalmasabbá és megbízhatóbbá. Az iPF770 multifunkciós nyomtatóként is elérhető egy nagy formátumú lapolvasóval és egy 22 hüvelykes érintőképernyővel kiegészítve.
Az új tinták nagyobb színtartományt fednek le; ez különösen látványosan jelentkezik a CAD-rajzok és a beltéri bolti grafikák tisztább és élénkebb vöröseinél. A szokásos tinták mellé két pigmentfekete tartály is társul, így fekete színek fedettebbek és kontrasztosabbak, a CAD-rajzokra pedig utólag könnyebben lehet írni vagy rajzolni a tinta elmaszatolása nélkül. A tintatartályok gyorsan, nyomtatás közben cserélhetők anélkül, hogy akár papír, akár tinta veszendőbe menne közben.

A berendezések új funkciói a nyomtatás előtti és utáni munkafázisokat is megkönnyítik. A költségkezelő szoftverrel a kisvállalatok egyszerűbben tarthatják számon a költségeket és a haszonkulcsokat. Az Apple iPad-hez készült nyomtatási segédprogrammal a mobil felhasználók közvetlenül az eszközeikről láthatják és nyomtathatják ki a fájlokat, ami különösen hasznos, ha egy építkezés helyszínéről vagy más építészeti szituációban kell nyomtatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fura világ lesz 30 év múlva III.

sze jan 28 , 2015
A Kaspersky Lab szakértői a messzi jövőbe tekintenek, és elképzelik, merre fejlődik majd az információtechnológia, hogyan változtatja meg az életünket 2045-ben, 30 év múlva. Gépiesített emberek A robotok és az emberek közötti határok egy bizonyos mértékig elmosódnak. A transzplantációk során elektronikusan vezérelt mesterséges szerveket és protéziseket fognak használni. A nanorobotok […]

Friss, ropogós