Canon EOS: okostelefonos alkalmazások IV.

Idén márciusban harminc éve, hogy a cserélhető objektíves fényképezőgépeket, és a rengeteg kompatibilis kiegészítőt is magában foglaló EOS-rendszert piacra dobta a Canon. Erről a sikertörténetről szol sorozatunk.

A Camera Connect alkalmazással wifin keresztül egy mobil telefonról is el tudjuk sütni a fényképezőgépet, illetve fotókat tudunk átmásolni mobil eszközünkre. A Canon Photo Companion applikáció abban segít, hogy ha valaki fejleszteni szeretné a fotós tudását, akkor egyszerű feladatok végrehajtásával a legtöbbet tudja kihozni a fényképezőgépéből. Az alkalmazás EOS 1200D, 1300D, 100D, 700D, 750D, 760D, 80D, 7D Mark II, EOS M3 és M10 gépek kezeléséhez ad modellre bontott tanácsokat, mintaképeket, és végrehajtható feladatokat, de a belekerülő gépek száma folyamatosan növekszik.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre iPhone 7 és 7 Plus (PRODUCT)RED modellekkel harcolhatunk az AIDS ellen

szo ápr 1 , 2017
A Magyar Telekom online kínálatában mától, üzleteiben pedig hétfőtől (április 3-tól) elérhetőek lesznek az iPhone 7 és iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition verziói – nem akármilyen, hanem – vibráló vörös alumínium kivitelben. A társaság közleménye szerint a különleges kiadású iPhone-ok megvásárlásával az ügyfelek hozzájárulnak a Globális Alap az AIDS, […]