Canon: 4K és azon túl

canonA Canon a két új, 2/3”-os kamerákhoz tervezett 4K objektívet mutatott be, az UJ86x9.3B-t és az UJ90x9B-t. A gyártó szerint az objektívek rendkívül széles gyújtótávolság-tartománnyal rendelkeznek, s ideális megoldást jelentenek élő közvetítésekhez. A két új eszköz lehetővé teszi a professzionális felhasználók számára, hogy 4K-s minőségben közvetítsenek élő adást vagy sporteseményeket, sőt az UJ86x9.3B pedig a Canon 2/3”-os objektívjei közül először a 4K-s felbontást is meghaladó minőséget produkál.

A modern optikai megoldásoknak köszönhetően az új objektívek kivételes felbontást garantálnak a kép középpontjától egészen a szélekig nagylátószögű és tele állásban egyaránt. Az éles, kontrasztos, minél több színárnyalatot visszaadni képes felvételek érdekében használt fluorit és UD lencsetagok – a Canon speciális bevonataival kombinálva – rendkívüli mértékben képesek lecsökkenteni a szellemkép és a becsillanás előfordulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

EVOLVEO Strongphone Q8 LTE okostelefon: a strapabíró

csü szept 10 , 2015
Nyolcmagos, nagy teljesítményű, vízálló okostelefont mutatott be az EVOLVEO. A Strongphone Q8 4G/LTE támogatással, MIL-STD-810G: 2008 tanúsítvánnyal is rendelkezik. A Strongphone Q8 megfelel az IP68-as szabványnak, ami azt jelenti, hogy ellenáll a pornak, valamint hatvan percig 1,2 méter mély vízben vízálló is. Ezen felül a telefon a MIL-STD 810G katonai szabványnak […]

És még ez is...