BYOD stratégia: hat hathatós tanács, ami hathat IV.

byodA Novell magyarországi képviselete, a biztonságos BYOD egyik szakértője az alábbi lépéseket és megoldásokat javasolja az átfogó BYOD stratégia kialakításához.

Használjuk a SIEM megoldások monitorozási képességeit!
A biztonsági információ- és eseménykezelő (SIEM) rendszerek segítségével monitorozható minden eszköz, amely hozzáfér a vállalati erőforrásokhoz, így azonnal felhasználható, személyazonosságokhoz köthető és szükség esetén auditálható információkat kapunk. A NetIQ Sentinel például egyszerűen lehetővé teszi mindezt, ráadásul az adatok gyors elemzéséről és kiértékeléséről is gondoskodik, így valós időben reagálhatunk az esetleges szabályszegésekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mindent a fenyegetésekről, avagy hogyan válasszunk biztonsági szolgáltatót? IV.

hét júl 21 , 2014
Az informatikai hálózatokra leselkedő egyre összetettebb fenyegetések, valamint a szabályozói környezet változása és az it-biztonsági szakemberek hiánya miatt egyre több cég keres külső megoldást biztonsági problémáira. Leginkább a vállalaton belüli biztonsági ismeretek, a költségvetés és az üzleti célok alapján választhatjuk ki, hogy kiberbiztonságunkat milyen mértékben bízzuk külső szolgáltatóra. Amikor e […]