BYOD-ra kész készülékkel bővült a SHARP gyors A3-as termékcsaládja

byodA Sharp az üzleti igények növekedésével együtt bővülni képes, gyors, hálózatba köthető gépeket kereső kisvállalkozásoknak és munkacsoportoknak tervezett új A3-as MFP nyomtatóval egészítette ki fekete-fehér Nova-E termékcsoportját. Az MX-M356N a termékcsalád leggyorsabb nyomtatási sebességét kínálja, időt takarítva meg felhasználóinak a nagyobb nyomtatási feladatokon, ezen felül alapkiépítésben hálózati használatra is kész (mint a termékcsoport összes tagja), így minden kolléga azonnal tud csatlakozni a rendszerhez.

Az MX-M356N gyors, akár 35 oldal/perc sebességre is képes, helytakarékos és automatizált tűzés és leválogatás funkciója révén professzionális megjelenésű dokumentumokat állít elő. A beépített nagy sebességű (56 kép/perc lapolvasási sebesség) színes szkennerének köszönhetően a dokumentumokat digitális módon rendezheti vagy iktathatja. Az MX-M356N támogatja a hozd a saját eszközödet (Bring Your Own Device – BYOD ) politikát: képes csatlakozni a Sharpdesk Mobile Print megoldáshoz egy opcionális vezeték nélküli LAN adapter segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Közös családi programmá válik az online nagybevásárlás

pén nov 20 , 2015
Egyre gyakoribb a közös online vásárlás (58 százalék), amely feltehetően a családi nagybevásárlás új formájává válik, csak a helyszín más: már nem az áruházban, hanem otthon ülve nézelődhetnek és válogathatnak a virtuális polcok kínálatából – derül ki az eNET – Magyar Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” című friss kutatásából. Igaz, az […]
kosár, kiskereskedelem

Friss, ropogós