Bűnvádi eljárás alatt az öngyilkossági kisérletét a Facebookon közvetítő fiatarember

1

nővér kórház injekcióBűnvádi eljárást indított a szatmári rendőrség annak a fiúnak az ügyében, aki a Facebookon élőben közvetítette öngyilkossági kísérletét – közölte a Szatmár Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény felidézi, hogy a 16 éves fiatalember egy üvegcseréppel több helyen megvágta alkarját, így próbált hatni volt barátnőjére, aki szakított vele. A fiú a Facebookon közvetítette tettét. Kórházi kezelésben részesült, nincs életveszélyben. A rendőrség öngyilkosságra való rábírás és ahhoz való segítségnyújtás gyanújával nyomoz az ügyben.

Camilo Coste, a szatmárnémeti sürgősségi kórház menedzsere úgy nyilatkozott, a fiú rendezetlen családi körülmények között él, és szerelmi csalódás érte, ezért a hét folyamán pszichológus fog elbeszélgetni vele. Sebei nem mélyek, a kórházból két óra múltán hazaengedték. Öngyilkossági kísérletéről mintegy negyvenperces videót készített, míg apja és nagyanyja közbeavatkozott — ítja az Agerpres.


 

One thought on “Bűnvádi eljárás alatt az öngyilkossági kisérletét a Facebookon közvetítő fiatarember

  1. Még szerencse, hogy itthon nincs sharia. Lehet nyilvános kivégzés lenne a büntetése szerencsétlennek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jelentős változások várhatók a jelszavak területén

ked máj 9 , 2017
A nemsokára életbelépő szabályozás felhasználóbarát és biztonságos megközelítést ígér a jelszavak használatának területén. Május elsején lezárult az Egyesült Államok Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézete (NIST) által megfogalmazott új digitális személyazonossági irányelvek nyilvános vitája, és az anyag készen áll a véglegesítésre. A tervezet új, továbbfejlesztett jelszókövetelményeket tartalmaz, megváltoztatva az eddigi szokásokat […]

Friss, ropogós