Bukarestben erősít a Genpact

Genpact BukarestMesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact – írja az economedia.ro.

„Az innovációs központ lehetőséget teremt az ügyfeleknek arra, hogy az üzleti folyamataikat a mesterséges intelligenciával foglalkozó szakembereink segítségével újragondolják” – mondta a megnyitó ünnepségen Varina Vernetti, a Genpact operatív igazgatója. A bukaresti az amerikai vállalat harmadik mesterséges intelligencia innovációs központja. Az első 2023-ban kezdte meg a működését Londonban, a második pedig idén áprilisban Indiában.

Az 1997-ben alapított Genpact a világ egyik vezető, outsourcing, azon belül főleg informatikai és pénzügyi-könyvelési szolgáltatásokat nyújtó vállalata. A New York-i székhelyű, globálisan 125 ezernél több munkatársat foglalkoztató cég tavalyi árbevétele megközelítette a 4,5 milliárd dollárt. Romániában 2004 óta van jelen a Genpact. A cégnek Bukarestben, Kolozsváron és Iasiban vannak kirendeltségei, 4000 munkatársat foglalkoztat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Válasszon ízlésének, igényeinek megfelelő, nívós műanyag bejárati ajtót!

vas máj 26 , 2024
ShareTweetPinShareA bejárati ajtók lényegesen különböznek a beltéri ajtóktól, ugyanis más funkcióknak kell megfeleltetni azokat, hiszen ezek választják el a kül- és beltereket, a háziakat és az idegeneket egymástól, ezek fogadják az otthonainkba érkezőket. Ki-ki ízlése, igényei és a rendelkezésére álló költségvetés szerint választhat a hagyományos és a korszerű alapanyagok és […]
ablakoutlet.hu

És még ez is...