BudapestGO: Újabb mérföldkő

BUDAPESTGOBudapestGO felhasználói már valós időben, a járatok teljes vonalán nyomon követhetik, hogy hol járnak a fővárost is érintő MÁV-vonatok vagy Volánbusz-járatok.

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte, hogy a március 1-jével létrejött tarifaközösség bevezetését követően minden Budapestet érintő MÁV-vonat útvonalát és aktuális helyzetét a teljes szakaszon megjeleníti az alkalmazásban. Példaként említették, hogy Szeged vagy Debrecen vasútállomásról is valós időben lehet megtervezni az utazást bármelyik budapesti vagy agglomerációs helyszínre, illetve a visszaútra is. Ez azt jelenti, hogy ha nem a menetrendben rögzített időben érkezik egy járat, azt a BudapestGO azonnal figyelembe veszi, és rögtön az előnyösebb útitervet javasolja a felhasználóknak. A közlemény szerint múlt év januárja óta már a Volánbusz 300 és 899 közötti járatszámú regionális autóbuszai is követhetők a BudapestGO-ban, ezek egészülnek most ki 29 további távolsági járat valós idejű információival.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Kormány, a Yettel Magyarország és a Cetin Hungary is az ország érdekeit szolgálják

sze máj 1 , 2024
ShareTweetPinShareA Kormány együttműködési megállapodást kötött a Yettel Magyarországgal és a Cetin Hungary Zrt.-vel a digitalizáció és a távközlés fejlesztése érdekében, ezzel a felek az egész ország érdekét szolgálják. Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a dokumentum aláírásakor kiemelte: a telekommunikációs szektor fontos a kormány számára, a digitális technológiák alapjaiban változtatják meg az […]
Kübler-Andrási Judit, a Cetin Hungary Zrt. vezérigazgatója

És még ez is...