Budapesten mutatták be a Novell Vibe 4.0-át

Novell-GroupWise-iconMár megvehető a Novell Vibe 4.0 — jelentette be a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet. A csoportmunka-platform legfrissebb kiadásának újdonságait először a Budapesten megrendezett Open Horizons Summit konferencia résztvevőinek mutatták be részletekbe menően. A szoftver a tartalommegosztás és az exportálás, illetve a szűrés és a megjelenés terén is tartalmaz új fejlesztéseket, emellett az asztali alkalmazás is további lehetőségekkel bővült.

A Novell Vibe 4.0 minden eddiginél egyszerűbbé teszi a megosztást a munkaterületek, mappák és bejegyzések terén egyaránt — áll a társaság közleményében. E szerint még a tartalmak külső és belső felhasználókkal is kényelmesen megoszthatók, és a hozzáférések könnyen kezelhetők az új funkcióknak köszönhetően. A külsős felhasználók számára ráadásul már nem kell az adminisztrátoroknak létrehozniuk a fiókokat, mivel ők maguk is végrehajthatják a regisztrációt. Emellett mostantól a külső és belső felhasználók is számára adott a lehetőség, hogy összetett jelszavakat használjanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A streaming legyőzi a letöltést

hét ápr 20 , 2015
A zenei CD-k és hanglemezek lassan feledésbe merülnek, a válaszadók 73 százaléka több mint egy éve nem vásárolt ilyen terméket. Az internetről zenét letölteni Magyarországon a felnőtt netezők 72 százaléka szokott legalább alkalmanként, míg zenei streaming oldalakat (például YouTube, Spotify, SoundCloud, Google Music) már 84 százalék látogat. Mindkét esetben azok […]

Friss, ropogós