Budaörs pénztárgép-összeszerelő nagyhatalommá válhat

1

sorozatgyartasAz LA Pénztárgép Kft. Budaörsön felavatott egy ezer négyzetméteres új gyárcsarnokban megkezdődött a magyar CashCube család on-line pénztárgépek összeszerelése. Az új budaörsi értékesítő központjában és a fejlesztő-gyártó Tekinvest Holding Kft. összeszerelő üzemében 2014-ben a tervek szerint 40-50 ezer darab CashCube-ot szerelnek össze, négy-öt milliárd forintos árbevételt prognosztizálva.

A társaság közleménye szerint a Tekinvest pénztárgépei iránt komoly nemzetközi érdeklődés mutatkozik. Egyelőre naponta 700-1000 darab on-line pénztárgépet szerelnek össze Budaörsön, de a kapacitás a duplájára is növelhető, ekkor átlagosan 30 másodpercenként szerelnek össze egy CashCube-ot. A most felavatott modern budaörsi összeszerelő üzem közel száz főnek ad munkát közvetlenül és további több száz embernek a magyar beszállítóknál.

One thought on “Budaörs pénztárgép-összeszerelő nagyhatalommá válhat

  1. Ha az illetékesek tudták, hogy április 30-ig nem lesz elegendő pénztárgép az országban, akkor miért nem adtak meg egy reálisabb időpontot, hogy a támogatást mindenki igénybe tudja venni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ujjlenyomat-taszító bevonat az új Toshiba laptopokban

ked máj 6 , 2014
A Toshiba bejelentette új, Satellite P50 és P50t laptopjait, amelyeket a kreatív szakembereknek és a multimédia-kedvelőknek ajánl a gyártó. A P50t a Toshiba első olyan laptopja, ami 3840×2160 felbontású kijelzővel is szerepel a kínálatban, a P50-es sorozatot pedig Full HD (1920×1080) felbontású megjelenítővel látták el. A Satellite P50 és P50t […]
ZX-81

És még ez is...