BTel: megkezdődött a reorganizáció

telefonA Business Telecom Nyrt. (BTel) megkezdte a reorganizációs terv kivitelezését, a hitelezők számottevő részével megállapodást írt alá – jelentette be a társaság a BÉT honlapján hétfőn. A BTel a közlemény szerint csak teljes kötelezettség-állományának rendezését biztosító megoldást lát elfogadhatónak, így a megállapodási csomagban érintett hitelezők teljes körével megkezdte az egyeztetéseket, kivéve azokat a hitelezőket, akik esetében pénzügyi teljesítést terveztek, nekik a jelenlegi fázis lezárásának eredményessége alapján küldenek megállapodási javaslatot. A jelenlegi fázis lezárásának határideje a megállapodások értelmében 2015. március 31.

Aktív egyeztetés folyik az Elastoffice AG képviselőjével is, a megállapodás feltételeinek elfogadására és sikeres lezárására a felek 2015. március 20-át jelölték meg. A svájci székhelyű Elastoffice által a BTel ellen kezdeményezett felszámolási eljárásban a Szegedi Ítélőtábla a felek közös kérelmére 2014. szeptember 25-étől fél évig szünetelést rendelt el a Kecskeméti Törvényszék végzésével szemben. A társaság reményei szerint a felszámolás tényleges elrendelése és megindítása nem várható, mivel a hitelező és az adós tárgyalásokat folytat az adósság rendezéséről, így a felszámolási eljárás megszüntetéséről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Németországban egyre erősebb a digitális gazdaság

sze márc 18 , 2015
Hétfőn megnyitotta kapuit a látogatók előtt hétfőn a németországi Hannoverben a CeBIT, a világ legnagyobb szabású számítástechnikai szakkiállítása, amelynek fő témája a gazdaság digitalizációja. A vásár mottója a “d!conomy” kifejezés, amely két angol szó, a digital (digitális) és az economy (gazdaság) összekapcsolásával jött létre, és – amint Angela Merkel kancellár […]
digitális

Friss, ropogós