Brutális telefonrablót fogtak meg

HEVA Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Attila 26 éves szigetszentmiklósi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2015. augusztus 20-án a hajnali órákban Szigethalom irányába sétált – Szigetszentmiklós felől – a HÉV sínek mellett, amikor egy vele szemből érkező háromfős társaság egyik tagja odalépett hozzá és el akarta kérni a mobiltelefonját. A sértett ezt -érthető okoból- megtagadta, ezért a gyanúsított több alkalommal megütötte és megrúgta, majd a mobiltelefont kivette a 19 éves fiú kezéből, akit ezután ellökött. Ezt követően a társaság távozott a helyszínről. A bántalmazás következtésben a sértett könnyebben megsérült.

A bejelentést követően a szigetszentmiklósi rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként azonosították és 2015. október 1-jén 21 órakor egy szigetszentmiklósi HÉV megállóban elfogták, majd előállították H. Attilát. A nyomozók a 26 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. október 4-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. A férfi ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Akár 26 ezer forintért is kapható iPhone 6S

ked okt 6 , 2015
Több mint harminc üzlet árulják csak a kínai Shenzhenben Apple logo alatt a legújabb iPhone 6s-t és 6S Plust. Érdemes a fenti képet alaposan megnézni: a Reuters fotóján jól látható másolatok alig hasonlítanak, és csak felületesen emlékeztetnek, az eredetire – írja a Hirado.hu. Persze nem az Apple operációs rendszere, hanem az […]
iPhone

És még ez is...