Brutális mobiltelefon-rablókat köröz a rendőrség

eroszakos-telefon-tolvajA Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettesek – két fiatal férfi és egy fiatal nő – 2016. január 9-én 2 óra 20 perc körüli időben a Budapest IX., Lónyay utca és Bakáts utca kereszteződésében megszólították a sértettet, majd egyikük ököllel megütötte a sértettet, és mobiltelefonja átadására kényszerítette. Nem sokkal később, 2 óra 45 perc körüli időben a Budapest IX., Koppány utcában szólítottak meg egy járókelőt, majd az egyik rabló szintén ököllel többször megütötte a sértettet, mobiltelefonját elvették és elmenekültek a helyszínről. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

Az ismeretlen tettesekről egy biztonsági kamera felvételeket készített. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, sérelmére hasonló bűncselekményt elkövettek vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik jelentkezzen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A fiatalok türelmetlenek, az idősebbek tájékozatlanabbak

vas jan 17 , 2016
Ami a biztonságos internetezést illeti, a 45 éves és idősebb felhasználók sokkal óvatosabbak a fiatalabb internetezőknél, ha információk megosztásáról van szó, de a tudás hiánya miatt kevésbé tudják észlelni a kárt okozó csalásokat és a fenyegető veszélyeket — áll a Kaspersky Lab legújabb felmérésében. Ezzel szemben a 24 éves és […]

Friss, ropogós