Brutális árengedményekkel akciózik az Extreme Digital

fekete-pentekNovemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer termék lesz elérhető akár hetven százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki. Az Extreme Digital várakozásai szerint az idei Black Fridayen pedig hetvenezer darab termék talál majd gazdára akciós áron.

Csaknem négyezerféle terméket érintő, összesen mintegy 800-900 akciós ajánlat között válogathatnak majd az internetes vásárlók. Az idei fekete péntek pontos dátuma egyelőre titok, de a webáruház hírlevelére feliratkozók biztosak lehetnek abban, hogy a többiek előtt információkhoz juthatnak a Black Friday akciós árairól. A fekete pénteken várható látogatói rohamra az Extreme Digital ötszörös szerverkapacitással készül, az akciós termékeket pedig eleve egy különálló honlapon lehet majd megnyitni a gyors kiszolgálás érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Karácsony: egyre kevesebb ajándékot veszünk, egyre nagyobb értékben

hét nov 9 , 2015
Az elmúlt évhez képest kevesebb ajándék vásárlását tervezik az aktív internetezők, miközben az egy ajándékra szánt összeg közel 12 százalékkal emelkedett. A karácsonyi ajándékvásárlás így akár ötvenezer forinttal is megterhelheti egy négyfős háztartás költségvetését. És ebben még nincs benne az ünnepi menü vagy éppen a karácsonyfa kiadásai – derül ki […]
karácsony ünnepe