Brüsszel bekavart a Magyar Telekomnak

Magyar TelekomMagyar Telekom lemondta a május 23-ra tervezett részvény-visszavásárlási aukcióját egy uniós rendelet módosítására hivatkozva.

A társaság közleménye szerint a vonatkozó uniós rendelet alapján a közelmúltban változtak a befektetési vállalkozásokra vonatkozó kereskedési kötelezettség technikai szabályai, és ez ellehetetleníti a Budapesti Értéktőzsde MMTS1 aukciós kereskedési rendszerének használatát a tervezett részvény-visszavásárlási aukció megvalósítására, valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt., mint megbízott ajánlattevő közreműködését. A társaság továbbra is elkötelezett a részvény-visszavásárlás mellett, és vizsgálja a megvalósítás időzítését és módját. A Magyar Telekom május 9-én közölte, hogy legfeljebb 24,0 milliárd forint összértékben tervez részvényeket visszavásárolni a vállalat részvényeseitől.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újabb 28 corvina digitális másolata vált elérhetővé online

vas máj 19 , 2024
ShareTweetPinShareHunyadi Mátyás egykori Corvina könyvtárából újabb 28 darabnak a digitális másolata vált elérhetővé az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) corvinákat bemutató honlapján. „Ma 28 digitális corvinát bocsájtunk a nagyközönség rendelkezésére jó minőségű képekkel, magyar és angol nyelvű adattartalommal” – jelentette ki Rózsa Dávid, az OSZK főigazgatója. Hangsúlyozta: a lehető legtöbb corvinát […]
Mátyás király - Corvina

És még ez is...