Brain Bar: ilyen lett volna a XIX. században a COVID-19 járvány

A Vodafone támogatásával elindult a 2020-as Brain Bar – igaz, rendhagyó formában – az idei előadásokat, online lehet figyelemmel követni a Brain Bar Facebook oldalán. A háromnapos szakmai fesztivál legérdekesebb előadásait megosztjuk az olvasóinkkal.

Robert C. Castel nemcsak előadásában, hanem a vele készített interjúban is komoly globális és társadalmi kérdéseket vetett fel. Beszélt arról, hogy az egészségügyi hatásain túl milyen további következményei lehetnek a COVID-19-nek. Elemezte azt a kérdést, hogy mi zajlott volna le, ha a vírus a XIX. század második felében éri az emberiséget. Beszélt arról is, hogy változtak-e a erőviszonyok a világ vezető nemzetei között a vírus terjedése miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem ismeri a határt a telefonon netezők közel fele

vas szept 20 , 2020
A magyar népesség jelentős része – 44 százaléka – a zsebében lévő okostelefonjával folyamatosan csatlakozik a világhálóra, amiről még éjszakára sem kapcsolódik le — állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tavaly év végi piackutatása. E szerint az ötvenes korosztály nagyjából harminc százaléka nem szokott netezni a mobilján, […]
okostelefon