Brain Bar: betekintés a Vodafone döntési mechanizmusába

A Vodafone támogatásával elindult a 2020-as Brain Bar – igaz, rendhagyó formában – az idei előadásokat, online lehet figyelemmel követni a Brain Bar Facebook oldalán. A háromnapos szakmai fesztivál legérdekesebb előadásait megosztjuk az olvasóinkkal.

Ahmed Elsayed a Vodafone Magyarország műszaki vezérigazgatója, továbbá több olyan startup alapítója, amelyeket hasznos technológiák fejlesztéséért alapított. Elsayed a vele készült interjúban kifejtette, milyen szempontok alapján dönt egy telekommunikációs vállalat arról, mikor és milyen szolgáltatásokkal lép piacra, milyen vásárlói visszajelzések alapján változtatnak azon – továbbá az is kiderül, miért mondhatta azt, hogy The speed is the new money, azaz a sebesség az új pénz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Együttműködési megállapodást kötöttek: versenykorlátozás gyanújával vizsgálják a két céget

csü szept 24 , 2020
Versenykorlátozás gyanúja miatt vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Star Network MCN Szolgáltató Kft.-t és a 4KIDS Meseportál Kft.-t – közölte a hatóság. A GVH Mínuszos.hu-hoz eljuttatott közleménye szerint a versenyfelügyeleti eljárás megindítása nem jelenti a jogsértés megállapítását, de a két, többek között Youtube-kampányokkal és influencer-marketinggel foglalkozó cég együttműködési megállapodása […]
GVH

És még ez is...